Geschiedenis

1905

1905

Bakkerij Van Lieshout gevestigd aan de Oude Markt 14-20, Bakkerij Van Lieshout aan de Hoefstraat is één van de oudste bakkerijen van Tilburg waar Tilburgers al meer dan 90 jaar hun brood kopen. Maar al ver voor die tijd was de familie Van Lieshout actief in de bakkerswereld, want de naam Van Lieshout kwam in 1881 al in Tilburg voor. De drie neven Willem, Jan en Max van Lieshout bakten elk in een eigen bakkerij het brood voor de Tilburgers. Max begon zijn bakkerij “De Oude Fles” aan de Korvelseweg, Jan verhuisde en begon een bakkerij in Dussen en neef Willem bakte zijn brood aan de Oude Markt in Tilburg.

1922

1922

Oprichter Harrie van Lieshout voor zijn broodkar met bakkersknecht. Harrie van Lieshout neef van Willem, Jan en Max volgden zijn ooms op en stichtte de bakkerij in 1922 aan de Hoefstraat, deze zou twaalf jaar later worden vervangen door een nieuwe brood- én banketbakkerij.

1934

1934

1935

1935

Uitslag Nationale vakwedstrijden – Venray Klasse 1 (Melkbusbrood) ∼ 1e prijs H. van Lieshout, Hoefstraat Klasse 1 (Melkbusbrood) ∼ 1e prijs J. van Lieshout, Hoefstraat

1947

1947

Bestelauto Bakker Harrie van Lieshout, voor winkel aan de Hoefstraat. V.l.n.r. Bakkersknecht Jan Huijben, zoon Jan van Lieshout,  bakkersknecht Theo van de Pol en Bakker Harrie van Lieshout.

1949

1949

V.l.n.r vader Harrie van Lieshout met zoon Jan van Lieshout, bakkersknechten Jan Huijben, Guus Kleijntjes en Theo van de Pol Harrie kreeg drie zonen Max, Martinus en Jan van Lieshout, alle drie waren de broers bakkers in hart en nieren en zetten zij de zaak voort in de Hoefstraat, Koningstraat en Rozenstraat.

1955

1955

Bakkerij Van Lieshout aan de Rozenstraat 54 Tilburg

1962

1962

1964

1964

Bakkerij van Lieshout aan de Hoefstraat 151 Tilburg Nadat vader Harrie overleed hebben ze gezamenlijk de bakkerij aan de Hoefstraat voortgezet. Toen ook Tiny en Max overleden, was het aan Jan en zijn vrouw Toos om alleen de bakkerij verder te runnen. Deze bakkerij aan de Hoefstraat heeft 80 jaar dienst gedaan voor de productie van de lekkerste brood- en banket producten voor de Tilburgers.

1981

1981

Vanaf zijn 16 jaar is Floor al actief in het bakkersvak en wist hij dat hij ooit de bakkerij van zijn ouders over wilde nemen. Helaas ging deze wens eerder in vervulling wanneer zijn vader Jan van Lieshout op 56-jarige leeftijd overleed. Samen met zijn vrouw Maaike nam Floor in 1981 de bakkerij over en groeide de bakkerij uit naar zes filialen in en rondom Tilburg.

1996

1996

Floor van Lieshout kreeg samen met Maaike van Lieshout vier zonen, v.g.n.k. Lars, Max, Jan Willem en Floris.

2002

2002

Bakker Floor van Lieshout is duidelijk een bakker in hart en nieren. Floor van Lieshout kreeg het vak dan ook met de paplepel ingegoten en voelt zich het beste thuis op de werkvloer. In 2002 werd de bakkerij echter te klein om nog meer mensen te kunnen bedienen en verhuisde Bakkerij Floor van Lieshout naar een nieuwe moderne brood- en banketbakkerij aan de Heraclesstraat in Tilburg. Nu, jaren later, telt Bakkerij Floor van Lieshout elf filialen in en rondom Tilburg en bedienen zij wekelijks meer dan 15.000 tevreden klanten.

2012

2012

Bakker Floor van Lieshout is de derde generatie bakkers in de familie, maar de volgende staat al klaar. Drie van de vier zonen staan al in de startblokken om het stokje over te nemen. “Het is erg mooi dat een bedrijf zo lang kan blijven bestaan, maar daar wordt dan ook elke dag hard voor gewerkt”. V.l.n.r. Floris van Lieshout, Floor van Lieshout, Maaike van Lieshout, Max van Lieshout, Jan Willem van Lieshout en Lars van Lieshout

2016

2016

Dagelijks worden uw producten vers gebakken met uitsluitend de beste grondstoffen door de Brood- en Banketbakkers van Bakkerij Floor van Lieshout. Boven v.l.n.r.: Andre, Robbert, Babette, Jan Willem, Floor, Bart, Johan, Lars, Pierre, Dennis, Ruud, Frank Onder v.l.n.r.: Jack, Jaimy, Randy, Floris, Rob, Kyle, Rik.

0 WooCommerce Floating Cart

Geen producten in de winkelmand