Over ons

Bakkerij Floor van Lieshout opgericht in 1922 heeft een rijke historie in brood en banket en groeide door de jaren heen uit tot een bakkerij met zestien vestigingen. Floor van Lieshout, kleinzoon van oprichter Harrie van Lieshout, is momenteel eigenaar van de succesvolle en erg bekendstaande bakkerij in Tilburg en omstreken. Met de nieuwe generatie in de startblokken bent u ook de komende jaren verzekerd van het lekkerste brood en banket van Bakkerij Floor van Lieshout.

Met zeventien filialen en plusminus 100 mensen werken we dagelijks, maar vooral ’s nachts, vol passie en energie aan uw dagelijks vers brood en banket. Met exclusief de verste én beste grondstoffen wordt gewerkt aan het hoogste kwaliteit brood en gebak. In ons assortiment bevinden zich enkele specialiteiten waar wij uitermate trots op zijn en wij delen deze dan ook graag met u.

Naast onze vaste landelijke leveranciers werken wij ook graag en nauw samen met de lokale fruittelers en molenaars voor het beste eindproduct. Met o.a. de Kerkhovense Molen uit Oisterwijk voor het wekelijks versgemalen Speltmeel, en het dagelijks vers fruit voor o.a. onze luxe vruchtenvlaaitjes &  verse aardbeien van de lokale kwekers. Bij ons staat kwaliteit bovenaan en dat verschil proeft u!

Dat er veranderingen zijn geweest is logisch, maar we hebben toch de oude waarden gehanteerd en dat is altijd erg gewaardeerd. Je kunt dat zien aan het feit dat soms al drie generaties van families bij ons vaste klant zijn. Zelfs als ze misschien wat verder weg verhuisd zijn, blijven ze terugkomen. Een prachtig compliment uiteraard wat ons steeds weer energie geeft om te blijven presteren.

Bakker Floor van Lieshout

Ons lekker gekruid worstenbroodje volgens oud familie recept

Het slagroomprogres gemaakt volgens authentiek recept van schuim en hazelnoten

Abdij brood met een extra fijne structuur en een vleugje rogge. Geliefd bij jong & oud!

0 WooCommerce Floating Cart

Geen producten in de winkelmand