De kersttijd komt eraan!
Wat een heerlijke tijd, gezelligheid lekker eten en samenzijn, dat zijn de ingrediënten voor een fijne kerst
Voor ons in de bakkerij zijn dit erg drukke dagen en elk jaar weer een uitdaging om alle producten op tijd klaar te krijgen als onze winkels openen.
We zijn trots op onze kerststollen,een recept van bijna 100 jaar oud maar nog steeds een heerlijke lekkernij.
We vullen onze stollen met de lekkerste rozijnen, noten, gekonfijte vruchten en natuurlijk een flinke rol amandelspijs.
Vind u een stol te groot, dan hebben we ook de mini stolletjes.
Voor vele mensen is de kerst ook niet compleet zonder een heerlijke progrestaart en ook deze is in verschillende maten verkrijgbaar, een grote van 10/12 personen, een taart van 6/8 personen of een gewoon klein slagroomprogresje.
Allemaal even lekker!
Maar er is natuurlijk ook nog een grote variatie aan kerstgebak… denk aan een heerlijke marsepeinen taart, een tiramisu lepelgebakje,
mokka of amaretto progres, of een gewoon slagroomgebakje.
Ook heel lekker zijn onze ijstaarten, deze hebben we in de smaken Amarenen/kers en Oreo.
Ook in onze ijstaarten zit een heerlijke plak progres.
Voor een tussendoortje is er ook een ruime keuze!
Wat dacht u van onze heerlijke Panetonne tulband cake, een zacht romige cake gevuld met frisse vruchtjes.
Of een hartige snack.. een lekker mini worstenbroodje of saucijzenbroodje
Wat zeker niet mag ontbreken is een roomboter amandelstaaf of letter, krokant bladerdeeg goed gevuld en opgespoten met 100% amandelspijs, als u deze even opwarmt in de oven komt de smaak nog beter tot zijn recht.
En zo is er nog veel meer.
Al onze medewerkers wensen u hele fijne feestdagen!