Bakkerij Floor van Lieshout viert 25 jarig jubileum in Dongen!

Sinds Oktober 1991 is Bakkerij Floor van Lieshout gevestigd aan het Looiersplein 26 te Dongen. Nu wij hier 25 jaar gevestigd zijn willen wij dit jubileum graag met uw vieren! Al deze jaren zijn we u, onze klanten en medewerkers, dankbaar voor het  vertrouwen in ons product en ons harde werken voor het dagelijks verste brood en gebak.

In deze 25 jaar zijn er natuurlijk tal van veranderingen geweest maar we hebben toch de oude waarden gehanteerd en dat is altijd erg gewaardeerd. Je kunt dat zien aan het feit dat soms al drie generaties bij ons vaste klant zijn. Zelfs als ze misschien wat verder weg verhuisd zijn, blijven ze terugkomen. Een prachtig compliment uiteraard wat ons steeds weer energie geeft om te blijven presteren.

Voor het 25 jarig jubileum willen wij daarom onze blijk van waardering aan u tonen. Vanaf maandag 3 oktober 2016 t/m zaterdag 8 oktober 2016 kunt u daarom in ons filiaal in Dongen gebruik maken van onze aanbiedingen die wij speciaal voor deze actie hebben ontworpen. Daarnaast hebben wij wekelijks leuke weekendaanbiedingen om de week goed af te sluiten!dongen-voorkant

Deze actie is alleen geldig in Dongen!

 

Tassenaktie:

1 Linnen boodschappentas

2 broden naar keuze

4 appelflappen of worstenbrood

4 krentenbollen of eierkoeken

5 zachte broodjes

Brabants rozijnen mikje

Van €22,50 Voor €12,50